Tags

,

Terveisiä juurikin tuolta.

 

Perjantain keikasta vielä sananen, eli hukkaamaani kassia ei ole vielä ilmestynyt minnekään. 😦 Muuten ehkä tavarat ovat korvattavissa, mutta siellä on miun Lil BUB-sukat ja kassi itse on muisto County Claren kirjastosta. Ja ei nyt toisaalta hirveästi hotsita ostaa uusia farkkuja, paitoja, ja kaikkia meikkejä, koska toki koko meikkipussi oli kassissa myös. Kyytä pyllyyn. Itselle kai, miehän sen kassin unohdin.

Koska minulla on vain yhdet farkut, olen joutunut pari päivää menemään hamosessa. Nimenomaan joutunut, sillä olipa muuten miten tyyntä tahansa, niinä päivinä kun minä pidän hametta, tuulee semmoisella puhurilla, että miulla on hame aina korvissa ja jalat umpijäässä. Näin myös tänään. Että jos joskus haluatte vaikka lennättää leijaa tai lähteä purjehtimaan, kutsukaa miut paikalle ja käskekää pistää hame päällä. Saatte sen verran tuulta, ettei ihan heti tee mieli lähteä minnekään.

Sukkahousuista sitten: koska hame, myös sukkikset. Paitsi että tämänpäiväiset housut valuivat koko ajan, ja miulla oikeesti oli hameen alla puoli persettä paljaana koko ajan. Kyllä ahdisti käydä asioilla kaupungilla. Marssin sitten suoraan Seppälään, joka alelaarista löytyi onneksi uusia sukkahousuja. Vanhat roikkulit saavat viettää nyt rentoja eläkepäiviä ostoskeskuksen roskiksessa.

Että lollers tuota.

Advertisements