Tags

, ,

Huaaaaaahhh. Meni melkein viikko toipuessa tuosta edellisen kirjoituksen topolista. Vielä monta päivää sairaalareissun jäljiltä huimasi, jos käänsi päätä nopeasti sivulta toiselle. Nyt kuitenkin olo alkaa viimein olla ihan terve ja normaalia vastaava.

Kävin eilen “avannossa”! Lainausmerkeissä siksi, että jäätähän tuolla ei enää ollut, mutta kylmää se vesi oli kyllä! Mutta olipa ihanaa. 🙂 Miulle tosin taisi käydä se piristymisefekti, koska en nukkunut mitenkään tukkimaisesti, mutta ihan hyvin kyllä lepäsin. Vehkalahti ja se Jääkarhujen uimakeskus olivat kyllä ihan uskomattoman kauniit. Käytiin Katjan kanssa auringonlaskun aikaan, ja koko taivas ja järvenselkä hohtivat kuulaana ja punertavina. Saunassa oli megakosteat löylyt, ja iho tuntuu voivan yllättävän hyvin, yleensähän saunareissujen jälkeen pitää rasvata koko ajan. Pitää kyllä mennä uudestaan!

Eilen kävin myös ratsastamassa muutaman päivän tauon jälkeen. Siihenkin hommaan on tullut jo ihan erilainen kosketus kuin vaikkapa pari kuukautta sitten. Selässä ollessa tuntee jo aika tarkkaan, mitä mikäkin jalka hevosella tekee. Oikeasti tuntuu välillä siltä, että omia jalkoja ei ole, vaan kävelen neljällä jalalla. 😀 Pitäisi vaan päästä johonkin ohjatulle tunnille vähän päivittämään ja korjaamaan omaa tyyliään, ettei tule ratsastettua liian “kovasti”, vaan että tietty herkkyys ja johdonmukaisuus säilyisi.

Loppuun hevosteemaisesti PONEJA. Kävin kasiluokalle asti hoitamassa kahta shetlanninponia, ja tältähän ne suunnilleen talvella näyttivät. 😀 Musiikki on blääh, ei menetä mitään, jos mykistää.

 

Advertisements