Tämä kevät ja kesä se on semmoista hajujen aikaa, että ihan meinaa hyperventilaatio iskeä. Nuuhkin etenkin iltaisin ihan hulluna ilmaa, joka on niin täynnä kaikkia kasvun ajan vivahteita. Toisaalta myös kostea ja lämmin ilma korostaa kaikkia muitakin odööreitä. Tuntuu, että jääkaapissa on aina joku kelju haju, vähintään maito on piiminyt menemään, jossei muuta. Tänään heitin unohtuneen kinkkupalan roskiin, hyi seitan mitkä homeet… Pitäisi pestä koko masiina, ennen kuin se levähtää seuraavaan helleaaltoon.

Jopa pihlajan tuoksu on jollain tavalla hyvä, vaikka se muistuttaakin minua aina jotenkin vanhasta mummolasta. Saunalle mennessä tuoksui/haisi aina tuolta, ja en kuitenkaan ehtinyt siellä käydä saunomassa kuin max. viisivuotiaaksi. Hajumuistot ovat vahvoja. Samoin tallilla käydessä yksi lisärehu tuoksuu miltei samalta kuin Irlannissa hevosille syötetty ape, ja rehuja laittaessa tulee aina jotenkin oudot flashbackit niihin aikoihin.

Nyt on taas vuokrasopimuskin uusittu vuodeksi eteenpäin. Tosin nuuskimista ajattelin harrastaa myös kämppien suhteen. Tämä on aivan mainio asunto, mutta silti jokin uudistumisen tarve on. Jotkut uskovat, että pitää pyytää universumilta asioita, niin pyydetään nyt sitten, että tulisipa syksyn mittaan ruutukaavalla saataville kiva ja näppärä yksiö, jonka vuokra olisi järkevissä mitoissa. Samoin myös kivaa ja näppärää kokopäivätyötä voisin ottaa vastaan. Tosin pläräsin juuri avoimia työpaikkoja läpi ties millä hakuehdoilla, ja aika nihkeeltä näyttää… Hienoja kurssivalintoja tuli tehtyä, ei voi muuta todeta…

Äh, pitäisi saada selka rusautettua kohdalleen, mutta se ei naksahda! Voi tuskaa, voi vaivaa.

Advertisements