Tags

, , ,

Höh, menipäs pitkään viime postauksesta. Mitä kaikkee tässä on edes ollut? Kaikkea vissiin. Oon tehnyt lehdenavustushommia aika paljon, katsonut hyviä ja ihan karseita leffoja, syönyt jäätelöä, syyllistynyt jäätelöstä, siivonnut kämppää ja lukenut kirjoja. Maaninkavaara osui ja upposi; niin paljon tuttua retoriikkaa ja itsensäruoskimista, että välillä kirpaisi liikaakin. Toisaalta siinä oli sopivasti synkkää huumoria. Samoin Reidar Palmgrenin Jalat edellä oli yhtä aikaa hieno ja todella ahdistava.

Viime viikot on menny jotenkin solmussa. Tuppaa olemaan surkea mieli, vaikka mitään sen ihmeempää ei ole tapahtunut, normielämää vain. Liekö jotain identiteettikriisiä? Viimeisen vuoden aikana jotenkin niin erilainen puoli minusta on ollut vahvemmin esillä, että vieläkin oudoksuttaa, kuka se tyyppi on. Ja niin paljon vaatimuksia itseltä, yhteiskunnalta ja ties miltä. Pitäisi kai olla aktiivisempi työnhakija, mutta hyvä kun ehtii edes nämä nykyiset hommat hoitaa. 

Kyrsii, että muutama hyvä keikka on pitänyt perua, ja korvaavia ei ole aina saatu. Tuttavapiirissä on ollut eroaalto ja monilla on hankala elämänvaihe. Onneksi edes metsäsienisalaatti maistuu hyvältä.

Vähän semmonen Hello darkness, my old friend… -hetki elämässä. Tämä surullinen vire on tuttu vieras monen vuoden ajalta, ei tässä tarvii enää pokkuroida suuntaan tai toiseen. Kuulin onnekseni, että vanha hoitoponi Saku on edelleen elossa ja suht hyvissä voimissa, niin hyvissä kuin 26-vuotias poni voi olla. Aion mennä katsomaan varmaan jo ensi viikolla. Harmillisesti sitten nykyinen vuokra-/hoitohevonen Mikko on jännevaivainen, eikä liikutuksesta eikä muusta oikein tule mitään. Kunpa pappa vielä toipuisi!

Ei edes houkuttele mennä salille vapaisiin tankoharjoituksiin, vaikka siellä saisi tehdä mitä lystää. Harmittaa, että salilla käyminen on jäänyt niin vähille. Sitten kun ei ole enää lihaksia tehdä juttuja kunnolla, on masentavaa edes yrittää niitä. Tai eihän ne lihakset nyt ihan oo hävinneet, mutta kuitenkin. Tarttis tehdä jotain. Kaikkee pitäis.

Advertisements