Tags

, ,

Tuli pitkästä aikaa tanssittua antaumuksella Kerubin juhannusdiscossa. Asiaa varmaan auttoi, ettei ollut tällä kertaa sitä senioriosastoa, vaan paikalla oli tosi monen ikäistä sakkia. Ei pelkkiä mikroshortsiteinejä. Aamuyöllä istuttiin vielä Jennan kanssa rantakeinuilla, ja meinattiin hypotermoitua. Grilliltä Jenna sai makkaraperunat falafel-annoksen sijaan, joten luovuin kasvisburgerista ja napostelin makkispekkikset. Ei ne kyllä mitään herkkua ole, miksiköhän moinen legendaarinen maine tuollakin ruualla?

Nyt sitten pyykkäystä, haastattelua illalla, jääkaapin tyhjennystä vanhoista tähteistä ja jonkinlaista elämänsuunnittelua taas. ElämäM koulua. Tuntuu tosin välillä, että nyt takana on jo jotain universumiM koulua, kun on taas sellaista sotkua oman pään sisällä. Syyllistymistä, itsekkyyttä, toisaalta marttyyriasennetta. Mitenkähän sitä ollaan niinku normaalisti ihmisten parissa, ilman, että koko ajan on tunne, että oon jollekin jotain velkaa?

Pitkästä aikaa jaksoin ruksutella mp3-soittimeen uutta musiikkia, kun sain usb-piuhan lainaan. Mihinköhän se miun oma on hävinnyt?

 

Advertisements