Tags

, , , , ,

Menee taas muutama päivä tottuessa näihin lämpötiloihin. Kannattaa pitää sinnikkäästi kiinni omasta mustasta vaatetyylistä! Sain pakastimen viimein sulatettua, ja mansikka-aika onkin ihan korvilla. Siitä päästäänkin kesäsyyllistymiseen!

Kesäsyyllistyminen on komeaa katseltavaa: se alkaa ensimmäisten lämpimien päivien aikana toukokuussa. Silloin pitää olla Energiaa ja tehdä Hauskoja Juttuja! Vähän kuin vappu jatkuisi koko kesän! Nyt ei saa olla kotona, kun luonto herää kukkaan ja valoa riittää joka tunnille vuorokaudessa. Alan ahdistua toukokuussa pesemättömistä ikkunoista. Ne kun saa kuntoon, näkyykin seuraavaksi puhtaassa valossa pölyiset kirjahyllyt! Nehän pitäisi imuroida kaikki kirjat yksitellen ja kuurata hylly. Seinätkin on pölyssä. Ja katon voisi ripsiä jollain mopilla.

Maustehyllykin on likainen. Olen huono ihminen! Vaatekaappiakaan en ole tuulettanut aikoihin. Ja matot! Nehän pitää hangata itkua pidätellen sellaisella voimalla, että niveltulehdus on tosiasia. Ja sitten pitäisi vielä osata ajoittaa se matonpesu niin, että matot ehtivät kuivuakin ulkosalla.

Sitten en ole vielä edes päässyt sosiaalisen elämän vaatimuksiin! Hirveästi tapahtumia ja juttuja, mitä haluaisi nähdä, ja ihmisiä, joiden kanssa haluaa hengata. Mutta kaikki terdevierailut ja jätskikioskit laihduttavat rahapussia ja lihottavat minua. Kesäkunto! Unohdin hommata itselleni biksuvartalon! Karvaiset jalkani palavat auringossa. Paidan kainaloissa kasvavat hikiläikät samaa tahtia otsassa jöpöttävän kyrpelin kanssa.

Ja ai niin, eihän miulla ole edes lomaa. Hitto kun menee elämä hankalaksi!

Advertisements