Tags

, ,

Naapurikämpässä on lattiaremontti! Tänään aloittivat repimään vanhaa muovimattoa pois, ja nyt sitten lattiaa suristellaan ja pöristellään niin reippaasti, että miunkin puolella lasit helisee astiakaapissa. Remonttiukkeli oli kuitenkin mukava ja puhelias, kun tuossa kuistilla törmättiin. Pidän korvatulppia pahimman rutinan ajan, mutta ilmeisesti toinen korvakäytävä on pienempi kuin toinen, sillä tulppa punkee koko ajan ulos. Tulppa pls.

Viikonloppuna äänitettiin Haldan uusia biisejä, ja tuli kyllä tosi hyvänkuuloista tavaraa nauhalle! Tosin omat rumpuosuudet tuntui olevan jotenkin ihan juostenkustuja, ja siis nimenomaan minun takiani, mutta onneksi nykytekniikalla paria hyvää soundia voidaan kopioida sopiviin paikkoihin. Ennaltasovittua rumpuraitaa kun ei oikein ollut missään biiseissä, vaan mentiin treeneissäkin aina ns. fiilispohjalta. Nyt on onneksi vähän konkreettisempaakin pohjaa kappaleissa.

Kahvia tekee nykyään koko ajan mieli. Pitäisköhän taas keittää sumpit? Toisaalta voisin yrittää viedä vaikka tuon auton katsastukseen, mikä olisi hieman järkevämpi ja tarpeellisempi toimi. Kunhan ei vaan olisi taas ruoste raiskannut lisää. Pieni mielensäpahoittaja minussa ärsyyntyy, kun miun autopaikalta ei ikinä siivota lehtiä tai lunta. Monesti aura-auto tai lehtipuhaltaja käy muut paikat läpi, mutta sit miun nurkkapaikka jää välistä, kun viereisen paikan auto jököttää aina edessä. Kyllä ei ole ilo lähteä talvella ajamaan 20 cm jääluiskan päältä.

Huoltoakin tuo kaara vaatisi. Öljynvaihtoja ja muuta semmoista. Ja kohta taas nastat alle. Yllättääkö talvi minut, vai osaanko varatua. Tämmöisiä minä mietin. Älysin muuten kerrankin lainata sen Margaret Atwoodin Orjattaresi, kun kävin kirjastolla haahuilemassa. Kunhan naapurin pörinä lakkaa, niin taidan keittää kahvit ja käydä lukemaan…

Advertisements