Tags

, , ,

Seuraava teksti sisältää runsaasti kirosanoja.

—-

Vittu että mie vihaan tällä hetkellä vaatteita. Kaikkia kaapissani olevia vaatteita. Onko se niin perkeleen vaikeaa vuonna 2014 tehdä vaatteita, jotka vaikka sopisivat ihmisille? Onko? Pitää varmaan opetella ompelemaan itse.

Mie vihaan näitä farkkuja (ainoat ehjät), jotka kinnaavat reisistä ja perseestä, vaikka vyötärö on melkein sopiva. Ne valuu ilman vyötä ja vyön kanssa etenkin. Inhoan sitä tunnetta, kun perse vilkkuu koko ajan esiin, en voi istua näillä hetkeäkään rennosti, ellen istu jossain syvässä säkkituolissa. Ja sittenkin nämä tuntuu inhottavilta. Pitäisi varmaan kokeilla legginssejä, mutta epäilen, että ne vasta valuukin lörpsähdettyään.

Vihaan neuleita, jotka sihisevät staattista sähköä, vaikka ne uittaisi pelkässä huuhteluaineessa. Vihaan sitä, ettei kaupasta saa oikeasti lämmittävää neuletta, vaan “neuleena” myytävät paskat ovat jotain lahnaverkon tiheydellä tehtyä akryyliruikulia, joka sihisee ja lörpähtää. Sama juttu oikeastaan kaikkien pitkähihaisten kanssa. “Tässä ihanat talven lämmittävät hupparit!” Niillä lämmittää ainoastaan mielensä, kun alkaa vituttaa niin saatanasti se asiakkaan ja koko elämän aliarviointi. WAU SIIS KOLMENELJÄSOSAHIHA ja ohutta viskoosia!? Nyt on perkele lämmintä ylle koko SUOMEN TALVEKSI.

Vihaan sitä, että palelen koko ajan huomattavasta vararavintomäärästäni huolimatta. Kinnaavien farkkujen alle on turha edes yrittää tunkea välikerrastoa, kun sitten ne ei mene edes puoleen väliin persettä, ja kaikelle kansalle näkyy paitsi työmiehen viiva, myös kulahtaneet kalsarini.

Vihaan talvikenkiä, jotka tehdään samalla periaatteella kuin nuo muut “talvivaatteet”. Laitetaan ehkä näön vuoksi joku kämäinen, viidesti kuolleen rotan näköinen tekoturkisvuori, joka ainoastaan hiostaa eikä lämmitä. Sitten on kylmät JA märät jalat, onko parasta! Naisilla ei tietenkään koskaan ole yli 40 numeron jalka, eikä varsinkaan leveä, joten kaikki helvetin kyrpäkarvakengät puristaa ja hiertää jostain, vaikka kaupassa olivat niin mainiot, niin mainiot. Ja saapikkaat! Oo ihanat seksikkäät saapikkaat! Seksikkäästi voi kyntää turvallaan maata, kun mitään pitoa niissä ei ole, ja tietenkin turpeat löllöjalkasi ovat niihin liian paksut, eli vetoketjut hajoavat ensimmäisinä!

Nykyiset talvitakit loppuvat navan korkeudelle, mikä on aina hyvä, koska nykyään ei vaan tarpeeksi usein kuole vakavaan munuaistulehdukseen. Ja sitä persvakoa todella haluan näyttää, siis todella. Voisiko vaateteollisuus siis nousta nyt nextille levelille, ja kehittää semmoiset housut, joissa on valmiiksi semmoinen iso aukko perseen kohdalla, ja vielä mukaan tulisi levittimet, että varmasti voisi näyttää kaikille oman Aunuksen ja Syvärin? Haluan myös pelkästään paskasta materiaalista tehtyjä vaatteita, joita tehdessä on mielellään myös mahdollisimman moni kärsinyt, ja varmasti tarpeeksi sähköisestä materiaalista tehtynä, jotta voi kerralla oikosulkea itsensä pois täältä vitutuksen multihuipennuksesta.

Kesävaatteet. Joo voinkin kulkee oikeestaan alasti, kun ootte jo valmiiksi tehny nää kaikki vaatteet LÄPINÄKYVIKSI. Jumalauta onko niin vaikeaa käsittää, että kesällä ei ehkä välttämättä halua KERROSPUKEUTUA. Se on niinku kesän idea, että voi vähentää kerroksia. Mutta ei, ei herra paratkoon ei. Tunkekaa vaan enemmän näitä halpoja paskarättejä päällenne, niin raha virtaa, tai sitten voitte ostaa suomalaista upeaa designiä olevan pellavakaavun, jota ei saa pitää auringossa, hikoillessa, sateella tai tuulessa, ja se maksaa 1800 euroa. IHA VITU SAMA.

Tässä vaiheessa on aika helvetin vaikea olla jotenkin tyytyväinen omaan itseensä, kun ei sovi mihinkään ja kaikki asiat painaa tai puristaa jostain kohdasta. Että nautipa siinä sisäisestä hyvinvoinnista, kun sisäelimesi runnotaan samalla todella oudosta kohdasta mutkalle, ja saat jatkuvasti sähköiskuja ja hikoilet kylmää hikeä.

Perkele.

Advertisements