Tags

, , , , ,

Tällä hetkellä päässä on ruuhkaa. Tavoittelemanne ajatus on toisessa aivossa.

1) Miun koko. Kaikessa laajuudessaan ja ulottuvuuksissaan. Tarina lähtee siitä, että tarvitsin kesäsandaalit. Lähtövaatimuksena oli, että ne ei hierrä ja on ihan kivannäköiset. Löysin viimein tosi hyvät. Harmi vaan, että koko 41 oli liian pieni. Isompaa kokoa löytyy Kuopion Carlsonilta, hurraa! Mutta koska olen saatanan bigfoot, saan maksaa kympin ylimääräistä, että vitun lärpäkkeet tulee saman firman kauppaan Joensuussa. Anteeksi, pyysinkö näitä jalkoja itselleni?

Kotona älysin kokeilla pitkästä aikaa yhtä lempimekkoani, jonka meinasin laittaa tuttavan häihin viikonloppuna. Eihän se kiinni mennyt, koska olen lihonut ehkä seitsemän kiloa siitä, kun viimeksi mekkoa pidin. Ahdisti ja vitutti. Miksi mie en osaa tätä? Miksi mikään muu asia ei tunnu niin rauhoittavalta ja hyvältä kuin syöminen? Teki mieli ratkaista vitutus jättimäisellä karkkipussilla, mutta estin itseäni, sillä miun iho ja maha ei kestä enää karkkia. Sattuu ja kutisee liikaa.

2) Jäädyn haastattelutilanteissa. Työasiat pelottaa kerta kerralta enemmän. Mie en osaa perehtyä asioihin! Tuntuu, että unohdan jatkuvasti enemmän ja enemmän oleellisuuksia.

3) Ihoni, joka nytkin hilseilee kuivuuttaan. Joo ei auta vedenjuonti ja muut kikat. On kokeiltu, voitte uskoa. Pitää vaan rasvata, rasvata, rasvata maailman tappiin asti. Olen ilmeisesti alkanut vältellä suihkussakäymistäkin tämän takia. Havahduin eilen (tiistaina) siihen, että olin edellisen kerran käynyt suihkussa lauantaina… Pesin kyllä kainaloita välissä ja noin, mutta silti.

4) Sitkeä sidekalvon tulehdus. Vasen silmäni on jatkuvasti samea ja rähmii. Hetkellisesti helpottaa, mutta se johtuu siitä, että rähmä valuu ripsiin ja silmännurkkiin. Yleensä nää on menny ohi päivässä, nyt rähmitään jo varmaan kohta viikkoa putkeen.

5) Helatorstai. Jussusiunaa ehdin sentään tänään ostaa häihin kortin. Muuten oltaisiin varmaan oltu peukkubaarien ihanan tarjonnan varassa. Lähdetään siis ajamaan Lappiin perjantaiaamuna, enkä usko, että matkalla oikein ehditään shoppailla. Nyt huomaan, että olisihan sitä voinut vaikka etsiä hauskoja sukkiksia tai lisää koristeellisia pinnejä. Huomenna onkin sit kaikki paikat kiinni. Perussukkiksia on kyllä, ja jotain pinnejä, mutta kaikki on taas jääny.

6) Kykyni ostaa ruokaa ja jättää se käyttämättä. Hävettää ja ahdistaa, miten paljon oon joutunu laittamaan ruokaa roskiin. En vaan jotenkin ehdi syödä niitä, vaikka olisi suunniteltuja aterioita. Yhtäkkiä joku onkin homeessa, joku toinen asia puuttuu, ja ateria on “pilalla”. Sit syön voileipää ja jugurttia. Tekisi mieli kokeilla uusia ruokia, mutta pelottaa, että sitten vasta jääkin mausteita tai muuta käyttämättä.

7) Internet-kommentointi. Tuntuu, että elämme ihan kamalassa maailmassa.

Advertisements