Tags

, , ,

Aaltoliikettä, suurta elämän aaltoliikettä tämä. Ja minä, pinkeä rantapallo, kohtalon tuulten vietävänä ja sattumuksen lokkien paskottavana. No ei. Yritin tuossa lähinnä vähän huumoria.

Sain viimein irtisanottua asunnon! Alkaa olla haikeat tunnelmat, vaikka uutta kämppää ei ole vielä kiikarissa. Pakkausrumba myös ahdistaa, mutta selvinnen siitä kuten olen selvinnyt tähänkinastisista. Pitäisi varmaan myös pitää raivaustuokio papereille ja noin, mutta ehkä kesän lopulla. Ei minua kuitenkaan aktiivisesti rassaa nuo opiskelukansiot ja muut, lähinnä älytön läjä puolitärkeitä papereita, joille on varmaan vielä käyttöä, mutta jotka on niin randomeita, ettei niitä voi lajitella mihinkään “kuitit” tai “nettiliittymäpaperit” osioon.

Pitkästä aikaa aurinko paistaa, ja aion kaiken uhalla viedä pyykit ulos kuivumaan! Pitänee käydä pyyhkimässä ensin narut talven jäljiltä. Talossa on menossa myös julkisivuremontti, ja jossain vaiheessa vuorossa on seinien painepesu. Sitä ennen ei viittis pestä ikkunaa, mutta ennen muuttoa se on tehtävä.

Synttärijuhlat lähestyvät kovaa vauhtia! Osa tarjoiluista on tehty, osaa vielä mietin. Haluan aina kestittää koko maailman, mutta ehkä kannattaa muista elämän ja ajan rakenteen reaaliteetit.

Mehiläiskuolemat maailmalla ja kotona ahdistaa. Joko kello tikittää viimeistä minuuttiaan?

Advertisements