Tags

, , ,

Yhtään vähemmän yllättäen viime viikkojen kakku- ja alkoholipitoinen ruokavalio on saanut ihon taas villiksi. Kutittaa niin perkeleesti. Ja nyt vielä alkaa jäätelökausi! Raaah. Miksi en opi. Lie kohta joku veritulppakin jalassa, kun jäpitän koneella kaikki päivät.

Yksi potentiaalinen kämppä olisi mahdollista saada. Pitäisi vaan tehdä päätös, varmaan tässä tänään. Se on kyllä kiva, joskaan kämpässä ei ole partsia, ja ikkunat on etelään, eli lämmin saattaa tulla. Toisaalta, oonko mie taas muka muuttamassa loppuelämäkseni siihen? Ei nytkään ole partsia, ja ihan tässä on elelty mukavasti.

Eilen oli muuten yksi henkilökohtaisen ja ammatillisen elämäni huippuhetkiä, kun paikallisessa ravitsemusliikkeessä eräskin kulttuuritieteiden lehtori S.H. kävi kehumassa miun leffa-arvioita! Koko pöytäseurue meni ihan pähkinöiksi, kun hän poistui paikalta. 😀 I will treasure this memory.

Muuten luovan kirjoittamisen puoli junnaa paikoillaan. Olisi parikin tarinaa, joita haluaisin viedä eteenpäin, mutta sitten aina on muka liian kiire tai ei muuten voi paneutua kirjoittamiseen pariksi tunniksi. Ehkä kesällä voisin kokeilla sitä läppäri-kahvilaan-taktiikkaa. Siinä on vaarana vaan se, että kahvilasta saa myös jatkuvasti kahvia ja herkkuja. Hmmm.

Advertisements