Tags

, , ,

Tänään kirjastolla selailin Trendiä, kun lakkautin kyseisen läpyskän tilauksen itselleni. Oli jo aiemmin alkanut kyrsiä se luksus-elitistinen-minäminä-maailma, jota siellä tarjottiin, mutta tänään taas tuli uudet pohjat. Otsikko: “Onko sinullakin töissä liian helppoa?”

AAAHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAA.

Joo siis on aika helppoa, etenkin kun sitä työtä on silleen tosi vähän. Et vähänx olis ranccaa jos pitäis tehdä vaik cuucausipalcalla. zoomg lollers swägä. Ja sit vielä kaiken lisäksi Olivia lakkautetaan. Se oli ehkä viimeisiä kotimaisia naistenlehtiä, jossa oli järkeäkin, eikä vaan ihanaa karppausta ja allijumppaa ja ruuhkavuosiraportointia.

Sitten luin kauhulla perskeko-uutisia. Tasa-arvoisen avioliittolain toteutuminen saattaa olla vaakalaudalla. Kaiken piti olla kunnossa, mutta sit tapahtui joku saatanan hallitus (sanojen kaikissa merkityksissä) ja nyt sit eletään jossain absurdissa amerikkalais-katolisessa rokotuskriittisessä maailmassa. Miten paljon voikin ahdistaa.

Tuntuu vaan koko ajan siltä, että joku kolmas maailmansota on ihan kulman takana. Kohta rysähtää jossain ihan kunnolla. Alkoipa vituttaa tämä teen juonti ja leivän syöntikin, kun molempiin liittyy vuosisatojen kapitalismi ja kivasti vähän kolonialismi. Aarrgh. Kaikki pois Suomesta ja ulkomailta.

Ennen rageiluani kävin pyöräilemässä pitkin kaupunkia, haahuilin kaupoissa ostamatta mitään, meinasin mennä Jokiasemalle kahville, mutta en sit yksin kehdannutkaan, ja siellä vielä haisi jotenkin oudon selvästi se vedenpuhdistamo. Sain päivällä molemmat keskiviikon jutut toimitukseen ja jossain nollauksen tarpeessa pesin ikkunatkin. Eipähän noita ole kuin yksi iso ja yksi postimerkin kokoinen, se täytyy tässä nyt huomauttaa. Ja en itse asiassa tohtinut käyttää höyrypesuria! Arvelin, että ikkunanpokat ovat niin vanhat ja hilseilevät, että höyryntussaus lennättää viimeisetkin maalit lattialle ja halkaisee lasit. Eiköhän huomenna sit alakin tuo ulkoseinien pesu, niin ehtii vuorokauden ihailla puhtautta. Saisivat kyllä vaihtaa ikkunatkin, tuohon on nimittäin jo roiskunut jotain tiivistetököttiä, joka ei lähtenyt pesulla eikä raaputtamalla.

Olis varmaan pitäny käydä salilla tai jotain, mut ei nyt napostele.

Advertisements