Tags

, ,

Taitaa olla miullekin kesäflunssa tulossa, kun on niin nuutunut olo ja kaikki on vähän ankeaa. Juhannus meni kyllä hyvin, joskin hyttysiä oli ihan hermojaraastava määrä, mutta muuten tuli syötyä ja juotua hyvin. Saunaankin pääsin peräti kahdesti to-su välillä, joten ei valittamista. Talviturkki on heitetty, vaikkei tuota vielä uimiseksi oikein voi sanoa. Pulahdin n. 30 sekunnin “uinnille”, jossa kauhoin ja puhisin kuin villikarju.

Pyörä on ollut korjaamolla nyt juhannuksen yli, ja kävely on ollut ihan hyväksi. Selkä tuntuu paremmalta. Tällä viikolla pitäisi sit alkaa pakata ihan oikeasti, sillä muutto on noin viikon päästä. Pitäisi vielä kysellä tarkemmin, että oliskohan realistista muuttaa jo viikonloppuna. Ehkä ei. Paljon muutakin muutosta tuntuu olevan ilmassa ja edessä, kun kaverit muuttavat pois. Mie haluan samaan aikaan vapautta ja selvät rutiinit. Haluan omistusasunnon ja maailmanympärysmatkan.

Eniten ehkä haluaisin tehdä jotain merkityksellistä. Jotain, mistä on hyötyä sekä itselleni että muille. Olisi mukava myös olla edelleen niissä palkkatöissä. Ettei tarvitsisi joka kuukausi kirjoittaa lappuun kuin 50-luvun häpeärangaistuksena “työtön, työtön, työtön…” Huvittavinta on, että oon kuitenkin samaan aikaan ollut joka viikko töissä. En vaan vakituisesti tai vakkarituntisopimuksella. Tämäkö on tätä nuorten naisten syyllisyyttä? Koko ajan on olo, että olen vain laiska loinen, vaikka oon tehnyt vaikka mitä monen vuoden ajan.

Kuuntelin eilen pitkästä aikaa taas Kotiteollisuuden Kuolleen kukan nimeä. Tuonkin bändin fanituksesta sai joskus kuulla paljonkin. Kun ei ole kuul eikä uskottava eikä ne ees osaa soittaa. Uudemmasta matskusta en oikein innostu itsekään, tuntuu, että Hynynen kirjoittaa niin eri tyylillä. Mutta hitto, miten tiukkaa tekstiä tuolla KKN:llä on!

“Ihminen tietää sen, että
maailma ilman Perkelettä
on kuin viini ilman humalaa
ja valtakunta, jossa
hyvyys kylpee valossa
ei sellaista ole olemassakaan!”

“Ota tästä, maista
kielletyn puun jumalaista
hedelmää, se vie sut vaan onnelaan
jos maistat hedelmää tämän puun,
niin et tahdo enää maistaa hedelmiä muista
Paratiisin puista”

“Suruni käärii puut
harsonsa alle
vene lipuu sumusta,
sen soutajalle
olen valmis antamaan
tämän sydämen
soutaja tietää määränpäänsä,
minä tiedä en”

Ja salitreenisuosikki: “Hikoile verta, kiroile, muserra käärmeen pää! Eikö löydy sinusta miestä pahaa itsestäsi piestä?”

Advertisements