Tags

, , , , ,

Virallinen osoite on vaihtunut, sähkösopimus tehty, netti siirretty, tavarat muutettu.

Miulla ei ole edes kauheasti tavaraa, ja silti oon ihan naatti. Eilen oli kyllä myös ensimmäinen hellepäivä pitkään aikaan, hikosin muuton aikana ihan älyttömästi. En halua edes tietää, miltä eilinen t-paita haisee. Nyt on viimein tavarat kämpässä ja oma nimi jo ovessa. Ehdin jo innostua, että postiakin tuli, mutta se olikin vielä edelliselle asukkaalle. Kahvejakaan en ole uudessa kämpässä ehtinyt vielä keittää, sillä järjesteltävää on niin älyttömästi.

Siitä pääsenkin lempiaiheeseeni, eli siivoamiseen! Ja siivousraivon repeämiseen. Tiedostan sen, että olen varmaan keskimääräistä kulkijaa tarkempi ja niuhompi siivouksesta. Olen kuitenkin tottunut, että muuttosiivous on ns. suursiivous, eli uudelle asukkaalle jätetään kämppä siihen kuntoon, että sinne voi roudata kamat sen enempää ihmettelemättä. Uusi asuntoni oli perussiisti, mutta kun pintaa vähän pyyhkäisi, totuus alkoi valjeta. Joka paikassa pieni kerros ryönää. Nurkat tummuneita. Vaatehuoneen väri muuttui seiniä pestessä, eikä tämä ole vitsi tai liioittelua. Ikkunoissa oli vuosien moska ja katupöly. Olen nyt kaksi päivää kuurannut paikkoja ja hikoillut edelleen varmaan sen kuusi litraa päivässä. Selkä alkaa vihoitella. Toisaalta eipä tule salitreeniangstia, kun kaikkia lihasryhmiä tulee käytettyä mopin kanssa heiluessa.

Vanha kämppä jäi putipuhtaaksi, sillä Joensuun Elli tarkistaa kämpät ja saattaa miinustaa takuuvuokraa, jos pitää palkata siivooja. Sama saisi koskea myös yleisiä markkinoita. Selvinnen, ja nyt ollaan kirkkaasti voiton puolella. Vaatteet on hyllyissään ja astiat ja ruuat kaapeissa. Olkkaripuoli on edelleen levällään, mutta Lundiakin saatiin kasaan, ja nyt vaan pitäisi pinota tavarat takaisin hyllyyn. Kohta pitää hakea viherkasvit autosta, jossa ne ovat majailleet viimeisen vuorokauden. Toivottavasti sisälämpötila ei ole ollut liian trooppinen.

Mutta mutta, minullapa on nyt kylpyamme! Ja miten sattuikin, että kylppäritavaroista löytyi yksi kylpypommi. Taidanpa liota illemmalla hyvän tovin ammeessa…

Advertisements