Tags

, , ,

Käytiin katsomassa Jennan kanssa Magic Mike XXL. Harvoin osuu elokuva niin oikeaan hetkeen kuin nyt. Viikonloppu meni taas ihme kiireillessä ja stressatessa, viikolla oli töitä joka päivälle (which was nice, mutta random kellonaikoihin) ja nyt oli jotenkin tosi naatti olo. Sitten mentiin leffaan, ja yhtäkkiä kankaalla oli kaksi tuntia tanssivia, kiemurtelevia, pumppaavia ja suoraan sanoen ilmanu***via miehiä. Ja se ei ollut kökköä!

Ykkösosaan verrattuna nyt mentiin tosi viihteellisellä linjalla. Hyviä vitsejä tuli sarjatulena, ja vaikkei juoni ja jutut niin tajunnanräjäyttäviä olleetkaan, oli ihana katsella leffaa, jossa päähenkilöillä juttu luistaa, niistä on kivaa olla siinä hölisemässä ja tanssimassa. Eikä vastaan tullut edes yhtään paskaa läski-, horo- tai rasistivitsiä.

En aio spoilata sen enempää, ja yritän olla mehustelematta liikaa, ettei tule liikaa ennakko-odotuksia. Sanoisin kuitenkin, että jos kaipaa jotain hyvänmielen leffaa eikä pahastu paljaasta pinnasta, Magic Mikeen kannattaa pistää rahansa. Kaiken lisäksi harvoin näkee valtamediassa niin mahtavia miestanssijoita. Ne skilssit, ne muuvvssit, nämä anglismit. Loppuun tämä mainio klippi. Oon ehkä vähän Channing Tatum -fani nyt, vaikkei se oikeesti oo semmonen meikäläisen tyyppinen.

Advertisements