Tags

, ,

Ilorokki taas koettu ja eletty. Selvisin aika vähillä selkä- ja jalkakivuilla. Parasta festarifiilistelyä vähän varjosti lauantain jonotukset, huono informaatio ja muu vanhan pierun mieltäpahoittava toiminta. Sunnuntaina sää oli aika vaihteleva, vaikka onneksi esim. Pekko Käpin ja K.H.H.L.:n keikalla aurinko paistoi. Pääsin myös skumppabaariin!

En ole ehtinyt vaihtaa pyörään uutta sisäkumia, joten salikäynnit, matonpesut ja muut riennot tuntuvat viiraavan. Toki salille voisi kävellä tai mennä vaikka autolla, mutta noin yleisesti. Onneksi tänään ehdittiin tyttölöihen kanssa Jakokosken kanavateatterille katsomaan Tukkijokea. Tosi perinteinen, ei isoja yllätyksiä, mutta mukavasti tehty ja Jameson oli mahtava! Väliajalla kahvi ja pulla. Käristyvät makkarat ja kesäillan tuoksu veivät hajumuistomatkalle lapsuuteen.

Kävin työpaikkailmoituksia läpi, mutten ole oikein sopiva mihinkään. Raah. Katsoin myös koulutustarjontaa läpi. Raah. Aloittaakko vielä alusta joku opinpolku, vai mitä tässä tekisi? Haluaisin olla vaikka mitä, mutta en tiedä mitä polkua pitkin sinne pääsisi.

Advertisements