Tags

, , ,

Ostin nyt viimein sen uuden ratsastuskypärän. Edellinen alkoi haista niin karmealle, että ehkä jo oman päänahan terveyden vuoksi kannatti päivittää. Ja nykymalleista saa sisukset irti pesua varten! Kaikkea sitä!

Eilen humputtelin kaupungilla sen verran, että ostin uuden lasiviilan kynsille. Edellinen meni rikki ehkä 2007, ja sen jälkeen olen säännöllisesti tuskaillut, että onpa ärsyttävää hinkata sillä puolikkaalla viilalla kynsiä. Nyt sain viimein korjattua tämän 12 euroa maksaneen epäkohdan elämässäni. Kasvorasvaakin ostin, kun meni kerskakulutusvaihde päälle! Ökyshoppailua, katso kuvat! Käytiin Jennan ja Annan kanssa katsomassa silmälasivaihtoehtoja miulle, löytyi yllättävän hyviä. Tänään kävin sit valitsemallani optikolla näöntarkastuksessa. Lopputulos nähtävissä viikon päästä. Olipa helpotus huomata, että hajataitto oli taas asettunut niihin mittoihin, että sain ns. tehdaslinssit. Hinta tippui heti satasella. Kaikkineen uudet kakkulat tulivat maksamaan 390 euroa, mutta tällä kertaa homma vaikutti niin hyvältä ja asiantuntevalta, että pitäisi olla kunnon settiä.

Koko viikko on mennyt vähän vajaakuntoisena. Ei ihan flunssassa, ei ihan terveenä. Jos tekee jotain vähänkin rasittavaa, tulee hirveä hiki ja nahkea ja nahistunut olo pitkäksi aikaa. Nukuttaa ja kehtuuttaa. Salilla käynti on taas jäänyt. Ärsyttävää. Mikään ei oikein motivoi. Taas onkin jo perjantai, ja huomenna pitäis lähteä aamusta keskiseen Suomeen synttäröimään. Jotenkin nolottaa valmiiksi, että kerron taas tyhmiä juttuja ja sössötän jotain outoa, enkä osaa osallistua semmoiseen girl-bondingiin.

Voisipa elää vaikka pari viikkoa jossain umpikorvessa, jossa olisi hiljaista, kaunista ja täysihoito. Joku valkkaisi aina vaatteet valmiiksi, tekisi säännöllisesti terveellistä ruokaa ja tiskit ja pyykit hoituisi muiden puolesta. Voisin vaan ratsastella päivät metsissä ja käydä vaikka laulutunneilla ja maalauskurssilla.

edit. Pakko lisätä loppukevennykseksi vielä Aaron’s Animalsin tuotantoa. Ihan parasta just nyt.

Advertisements