Tags

, , , ,

Sain juuri tehtyä loppuun oikein kunnon siivouksen! Tällä kertaa mukaan tsempaloihin pääsi myös lahjaksi saamani höyrypesuri, jota en itse asiassa ole ehtinyt käyttää täällä uudessa asunnossa vielä kertaakaan. Jostain syystä miulla on aina valtava tarve ja into siivota baari-illan jälkeisenä päivänä, olipa krapulanpoikasta tai ei.

Miten uskomattoman tyydyttävä näky, kun pinttynyt rasva- ja ruokalika lähtee liesilevyjen reunoista. Hnnnggg. Pesin myös roskiskaapin ja töhöttelin lavuaaria. Lattiat vedin moppaustyyliin, enkä tällä kertaa viitsinyt höyryttää sohvaa, kun ei siinä vielä ole mitään pinttynyttä tai ummehtunutta. Kylppäristä lähti aika hyvin taas likaa ja pinttymiä. Nyt on kyllä höyryttäjä itse aika höyrynsä päästänyt, eli voisi ehkä muistaa juoda vettä. Etikkasipseillä korjasinkin jo suolatasapainoa. Kiitos Lidlille ja euron pussille päteviä etikkasipsejä!

Jotenkin sellainen olo, että oon unohtanut jotain oleellista ensi viikkoon liittyen, mutta ei siinä pitäisi olla muuta kuin miekkailu maanantaina ja laskujen maksua.

Miekkailu on kyllä ollut mieluista ja sopivan rentoa. Ei tarvii jäkittää naama irvessä, vaan pääsee sparrailemaan kavereiden kanssa ja leikkimään oman elämänsä Brienne of Tarthia. Reisiin tulee hyvin lihasta, kun puolitoista tuntia könötetään puolikyykyssä.

Nyt kun vielä jaksaisi tehdä kunnon ruokaa…

Advertisements