Tags

, , ,

Katselin tässä päivänä muutamana, että millä hakusanoilla tähän blogiin on löydetty. Useimmiten on tultu joko kaverien linkkien kautta tai sitten näkyy vain “unknown search terms”. Tässä kuussa on sen lisäksi käytetty myös sanoja “vilkkuu koko perse” ja “duettoplus olut”. Kiinnostavaa!

Välillä pitää vähän miettiä, että mitä tänne kirjoittelen. En oo esim. varma, miten helposti henkilöllisyyteni tulisi ilmi näistä kirjoituksista, ja toisaalta jaksaisiko kukaan edes kaivella sen esiin? En kuitenkaan bloggaa mistään päivänpolttavista, mieltäkuohuttavista aiheista, vaan lähinnä pieruista, kissoista ja maailmantuskasta, joten tuskinpa se vaikuttaa kauhean monen elämään. En muuten ookaan blogannut ihan viime aikoina pieruista. Vai olenko koskaan? Täytyykin paneutua asiaan.

Joskus aikonaan olin keksivinäni tämän nimimerkin tosi nokkelana, mutta nyttemmin tälläkin on näköjään useampia eri käyttäjiä. Pelkkä nopea googletus paljastaa, etten olekaan uniikki nimimerkkini kanssa, nyyh. Toisaalta ihan hyvä.

Muita hauskoja juttuja viime päiviltä: ensilumi, woop woop. Rokumentissa oli kivoja leffoja. Joulukaktukseni alkaa pukata parin vuoden tauon jälkeen kukkanuppuja, ja vielä oikeaan vuodenaikaan!

Advertisements