Tags

, , , , ,

Eiliset miekkailutreenit oli aika brutaalit. Alkulämmittelyt vei suunnilleen kaikki voimat, loput ajasta olin zombina ja iskut lähti vähän sinnepäin. Sain kuitenkin hienon mahdollisuuden treenata iskuja ihan oikeasti, kun harjoitusvastus pisti kypärän päähän ja sitten sain hutkia kahden käden lyömämiekalla tyyppiä kupoliin. Teki hyvää.

Pitäisi jatkaa oikolukuprojektia. Google on laulanut kyllä sanamuotoja tarkistaessa, yllättävän nopeasti sitä unohtaa tai tulee ainakin epävarmaksi tiettyjen kielioppisääntöjen kanssa. Toisaalta jotkut opit on selvästi menneet selkäytimeen.

Sain siivottua ja tiskattua vähän, vielä tuntuu, että olisi kaikkea järjestettävää koko elämässä ylipäätään. Maailman paino tuntuu välillä ihan liialliselta. Haluan ostaa kaikkea uutta, tai pikemminkin vanhaa, ja sitten syyllistyn kulutushysteriasta. Yhdessä paikkakunnan realisointiliikkeessä on tosi kivoja vintageastioita ja -huonekaluja. Tunnen nykyään usein jotain epämääräistä nostalgiaa ja vanhojen aikojen kaihoa, vaikka enhän mie muista kuin vähän 80-luvusta, enkä mitään 50-70-luvuista, sillä en ollut tietenkään edes syntynyt. Silti elättelen mielessä jotain ihme kuvaa niistä ajoista, että muka kaikki oli yksinkertaisempaa ja yhteisöllisempää ja kaikilla oli asiat kivasti. Paskat oli, mutta kai sitä on helpompi tarttua tuollaisiin ajatuksiin kuin yrittää kohdata nykyhetki.

Ja ehkä siinä on sitäkin, että haluaisi palata ajassa taaksepäin ja korjata jotain valintojaan. Valita vaikka joku muu lukio tai amis, etsiä tietoa aloista, valita toisin, paremmin, enemmän.

 

Advertisements