Tags

, , , ,

Grööääääähhhhhh.

Milloin sitä oppisi muistamaan, että suihkussa käynti ja veden juonti oikeasti auttaa vähän nuutuneeseen oloon? Nyt oon taas pari päivää mennyt lähmähiuksilla, syönyt lähinnä suklaata ja nuokkunut kuin kansallisromanttinen kielo. Tänään jaksoin pitkän vatuloinnin jälkeen tehdä tuoretta ruokaa. Jännästi auttoi syödä kirsikkatomaatteja. Pitäis vielä sinne suihkuun mennä, mutta voiton puolella jo.

Joulupukki toi miulle leivänpaahtimen, joten nyt olen tunkenut viipaletta masiinaan maaninen hymy kasvoillani. Sain myös paljon suklaata, tokihan vanhempien luona sain kuulla vanhaa kunnon “näitä ei kyllä pitäis syyä, nää on niin epäterveellisiä”-mantraa.

Vähän taas tuntuu, että räpiköin kellukkeilla keskellä avomerta, enkä saa asioista kiinni tai saa tehtyä asioita, kun tuntuu, että kaikkea pitäisi osata ja jaksaa yhtä aikaa. Pitäisi lisäkouluttautua tai olla ahkerampi työjuttujen kanssa, pitäisi harrastaa enemmän itseä kehittäviä juttuja, pitäisi viilata ruoka-asiat kuntoon ja pitäisi harrastaa liikuntaa. Pitäisi myös sisustaa paremmin, ostaa vain laadukkaita, eettisiä vaatteita silloin kun niitä ostaa ja ehtiä pelastaa kaikki maailman eläimet ja sotaorvotkin tässä välissä. Ai niin ja vanhukset kans.

Sain mie tänään kuitenkin tiskattua.

Advertisements