Tags

, , ,

Työpaikkahakemukseni eivät kantaneet hedelmää. Harmittaa, vaikka ei silleen ylläri ollutkaan. Toisaalta jotenkin arvelin, että olisin päässyt toiseen ees haastatteluun. Pitää taas seurailla tilannetta. Onpa toisaalta nykyisissäkin hommissa taas tiedossa työjuttuja, mutta edelleen se säännöllinen kuukausipalkka jne. olis jebaa. Ja vapaa-ajan ja työajan erottaminen.

Kaikki muut on löytäny Ghostin jo viimeistään viime kesänä Rokissa, mutta itse pääsin vasta tällä viikolla sisään. Imgurissa oli postaus “Modern bands with vintage sounds” ja sieltä päätin viimein kurkata Ciricen videon. Se oli menoa se. Yleensä en tykkää kovin korkeasta miesrokkiäänestä, mutta tuo kombo toimii. Liekö sit Ciricen sanat suunnattu vihtahousulle, mutta ite luen ne jotenkin ihan rakkauslaulun sanoina. “I can see through the scars inside you.”

Ja miulla on joku naamio/kypärä-fiksaatio. Siis holy shite, että noi bändin soittajat näyttää hoteilta! Devour me ja silleen. Nyt oon kuolannu videoita ja kuvia noista.

ghost2015

Feeling horny. Hehhehhee.

Lapsena jo ihastuin hirveästi Iskuryhmä-tv-sarjan pääosaukkeliin, juuri sen kypärän ja superpoliisiasun takia. 😀 Seuraavaksi sitten Darth Vader. Mikä pettymys, kun se otti maskin lopussa pois. Eiiihh! Samat kävi Kylo Renin kohdalla uudessa, nyt toki naama vastasi enemmän ennakko-odotuksia ja -toiveita, mutta se mysteeri katosi. Vähemmän yllättäen sitten kaikki ritarihaarniskat ja sellaiset toimii hyvin kans.

Mutta vielä Ciriceen palatakseni, video oli kyllä riemukas. Tykkään noista, joissa lapset esittääkin aikuisia tai ovat muuten yllättävissä rooleissa. Vähän sama idea oli Mark Ronsonin ja Mystikalin Feel Right-videossa, suosittelen.

 

Advertisements