Tags

, , , ,

Yllättävän monista viime aikojen musiikkilöydöistä on ollut kiittäminen Imguria. Sen kautta äkkäsin viimein Ghostin, ja nyt sitten törmäsin tämmöiseen kuin Saor. Skotlantilaisbändi soittaa tunnelmallista, folk-vaikutteista black metallia. Todella kauniita melodioita ja perinnesoittimet käy hyvin kokonaisuuteen.

Pitänee jossain välissä kokeilla muitakin, joita tässä päivityksessä on linkattu. Ainakin tuo Subrosa vaikuttaa kiinnostavalta.

Toinen biisi tai oikeastaan koko biisi-video-kombo, jota olen kuunnellut paljon, on tää Carpenter Brutin Turbo Killer. Onpahan visuaalista ilotulitusta. Konemusiikkia en juurikaan kuuntele, mutta nyt toimii! Huhhuh.

Mustana hevosena paikalle karauttaa myös Atomirotta. Oon tykännyt tosi paljon Notkean Rotan teksteistä. Vaikka aihepiiri olisi lähiöelämä tai bilettäminen Pattayalla, Rotta on tehnyt pahuksen hyviä riimejä. Atomirotan tuotannossa viehättää tietty melankolinen rautalankaromantiikka yhdistettynä kaikenlaisiin muihin genreihin. Tykkään myös Rotan tavasta artikuloida. Tää uusi biisi on aika lohdullinen.

Advertisements