Tags

, , , , , ,

Minäpä tempaisin ja aloitin cajon-tunnit. Cajon on siis se hassu laatikko, jota rummutellaan päällä istuen. Kohtahan olen varsin multi-perkussionisti!

Eka tunti oli kyllä hauska. Ilmeisesti pitkät raajani ovat luontaisesti soveltuvat tähän lajiin, sillä oranginkäteni roikkuivat juuri oikealla tasolla. Pitää tosin ensi kerralla ehkä ottaa muut housut kuin farkut. Elastisuus ei olisi pahaksi. Siitä tulikin mieleeni, että pitäisi tilata taas uusia farkkuja tai jegginssejä.

Pitää toivoa, että Ellos ei heti lopeta sitä yhtä farkkusarjaa, siinä ainakin kerrankin on hyvä istuvuus ja pitkät lahkeet. ❤ Tosin ne kyllä kuluu aika äkkiä, mutta niinpä nuo meni nuo “oikeatkin” farkut. Onneksi lähtivät silloin halvalla, alkuperäishinta taisi olla 89 euroa, olivat alessa 19. Jättipeukku! Mutta tosiaan, saman verran ne kestivät haaroista kuin oikeastikin parinkympin jegginssit.

Tästä tulikin aasinsillalla mieleen, että miten te ihmiset pidätte farkkuja ja vaatteita yleensä? Päällä varmaan hööhöhöhööhöhöh, mutta siis mietin, että vaihdatteko te esim. heti kotivaatteet, kun tuutte töistä tai koulusta kotiin? Itsellä on vähän se, että kun pistän aamulla vaatteet päälle, niin hengaan sitten samoissa koko päivän, vaikka kävisin välillä asioilla. Farkkujen säästämisen vuoksi kannattaisi varmaan vaihtaa verkkarit kotiintultua ja heti tuulettaa farkut, mutta en oo ikinä oppinut tuohon moodiin. Joskus teininä iskä ihmetteli, että miksi me ollaan farkuissa koko ilta, ja että eikö pitäisi vaihtaa kotivaatteet heti.

Jännästi kyllä huomaa, että oma vaatehuolto on vähän laiskistunut, kun ei ole omaa parveketta tai suoraa pääsyä kuistille. Ennen tuulettelin ahkerammin vaatteita ja petivaatteita, nyt tuntuu mukamas vaikealta raahata ne tuohon viisi metriä kauempana olevalle tuuletusparvekkeelle… Tuokin kyllä vaikuttaa, että parveke on toisessa kerroksessa. Ihan höntylöitä ei tuohon viitsi viedä, kun putoavat kuitenkin maahan.

Ja kun nyt ihmettelemään päästiin, niin tunnustan googlanneeni tällä viikolla kysymyksen “miten otetaan kylpy?” Siis täähän on varmaan monille itsestään selvää, ja toki itekin tajuan, että ammeeseen lasketaan vettä ja siinä lillutaan, mutta itselle on aina ollut epäselvää, pitääkö käydä suihkussa ennen tai jälkeen, pitääkö suihkutella ylipäätään ja miten britit ja muut ammeilevat ihmiset tämän tekee? Miusta olisi kiva välillä hyödyntää ammetta, kun se nyt on, mutta tuntuu kauhean tuhlaavalta käydä sekä suihkussa että kylvyssä. Jos ei käy suihkussa, niin sittenkö siinä lillutaan omassa likavedessä? Missä vaiheessa pestään hiukset? Jos ammeeseen laittaa vaikka Lushin kylpypommin, pitäisikö sen vaahtoveden jälkeen vielä erikseen suihkuttaa iho puhtaaksi vai riittääkö kuivaus? Jakakaa tietoanne, oi te muut.

Advertisements