Tags

, ,

Kävin istuttamassa vanhempien apuna tiistaina ja keskiviikkona noin 600 kuusentainta. Rajavyöhykkeellä oleva metsäpalsta oli helteinen ja ilma seisoi. Pottiputki oli sentään aika näppärä vekotin, sillä työtunteja tuohon meni ehkä yhteensä yhdeksän. Saatiin äidin kanssa istutettua suurin osa hakkuuaukosta.

Joskus varhaisteininä oli myös metsänistutusprojekti menossa, silloin tosin se tuntematon metsä jotenkin pelotti ihan kohtuuttomasti. Olin varma, että karhu tulee minä hetkenä hyvänsä, ahdisti ja väsytti ja kiukutti, ja käyttäydyin sen mukaisesti. Nyt onneksi se metsän- ja karhunpelko oli jäänyt jonnekin historiaan, ja nautin siitä monotonisesta työstä metsän keskellä. Kännykässäkään ei ollut välillä kenttää, mutta nyt oli aika levollinen olo. Kävin uittamassa jalkoja jääkylmässä purossa ja eilen kerättiin juuri auenneita kieloja. Otin kimpullisen mukaan, nyt koko koti on kielontuoksua täynnä.

Onpahan nyt tullut tehtyä jotain tuon metsän eteen. Ei kirpaise ehkä niin paljon maksaa veromätkyjä sen takia…

Sain vietyä kamoja kirpparille. Tänään voisi ehkä pestä tuon keittiön ikkunan, kun ei aurinko paahda heti pesuvesiä kuivaksi. Tykkään kyllä auringosta ja hehkuvasta lämmöstä, mutta pidemmän päälle siitä tulee harmillisen tukala olo. Viime yönä kesti taas pitkään saada unta, kun oli niin kuuma ja tuntuu, että hiki hautoo ihoa koko ajan. :/ Jospa tänä yönä saisi paremmin unta.

Advertisements