Tags

, ,

Muutamassakin kohdassa kehossa tuntuu siltä, että pitäisi saada joku nivel tai nikama naksautettua johonkin suuntaan. Esimerkiksi vasen polvi tuntuu siltä, että haluaisin roikkua pää alaspäin just sen jalan varassa. Loogista.

Kävin eilen pitkästä aikaa jortsaamassa lauantaidiscossa. DJ soitti varsin hyvää musiikkia, en vaan muistanut, miten järjettömän kuuma siellä voi tulla. En ees kreisibailannut, vaan enempi heiluin paikallani. Tulipa käytyä.

Ärsyttää ja ahdistaa, miten nuoruuteni päivät kuluvat hukkaan. En tee oikeestaan mitään päivisin, paitsi istun koneella ja selaan nettiä. Lehtihommia on ollu nyt tosi vähän. Olis niitä periaatteessa sen minkä haluaisi tehdä, mutta en saa aikaisiksi ja otan hirveästi stressiä. Toisaalta arvioitavia leffoja on nyt ollut aika vähän. Oon ollut nyt reilut kaksi vuotta työttömänä. En toki missään vaiheessa olettanutkaan, että jostain vain tipahtaa työpaikka, vaikka ei hakisi mitään, mutta oletin ehkä ennemmin niin, että itse jossain vaiheessa palaudun graduista ja muista ja lähden vähän voimia kerättyäni innolla työnhakuun ja kehittämään itseäni. Sitä tarmonpuuskaa edelleen odotellessa.

Kyllähän mie tiedän, että tarttis tehdä jotain. Kaikki vaan tuntuu sellaiselta jättivuorelta, minkä yli ei pääse.

Advertisements