Tags

, , , ,

Tuska post? Uuuuuh, kyllä kannatti lähteä! Ensisijaisena syynä oli tietenkin Ghost, mutta muutenkin oli kiva päästä ensimmäistä kertaa näkemään, millaista siellä on käytännössä. Kaikki pelasi kyllä hyvin, ihmiset oli kivoja (miinus perusperseilijät yhden biisin ajan Ghostin aikana) ja vaikka jonoja oli, ne liikkuivat nopeasti. Bajamajat oli siistejä ja juomapantin takia alue oli siisti.

Jännää oli mennä paikallisliikenteellä. Maalaiselle on yhä edelleen hämmentävää, että busseja ja junia menee useampi tunnissa, metroja muutaman minuutin välein! Ostin lierihattusen, kävin fiilistelemässä hetken Pride-tunnelmia torilla ja söin Fafa’sissa mainion feta-munakoisopitan. Tuskassa bongasin onneksi tuttuja ja päivä meni kierrellessä ja kuunnellessa. Täytyy kyllä satsata jossain vaiheessa parempiin korvatulppiin, huomasin nimittäin, että laulut jäivät nyt ihan taka-alalle. Jess and the Ancient Ones ei oikein säväyttänyt, vaikka kaikki muut kehuivat tosi paljon. Siinäkin varmaan vivahteet jäivät tulppien takia kuulematta. Samoin jopa Ghostissa piti säätää tulppia korvissa tämän tästä, että sai laulut kuulumaan. Livevideoita katsoessa soundit olivat kyllä enemmän kuin kohdallaan.

Year Zeron aikana ukkosrintama saavutti alueen ja loppumetreillä, etenkin Ghuleh/Zombie Queenin aikana vettä tuli ihan kaatamalla. Ihme kyllä sade pysyi lämpimänä koko ajan ja tuntui oikeastaan mukavalta. Harmitti vaan bändin puolesta, kun vettä syöksyi lavallekin niin, että kiippareita piti kuivalla soittamisen lomassa ja lava varmaan oli aika liukas. Omat rillit myös tuppasivat huurustumaan. Mutta oli se reissu. ❤

Joensuussa on nyt ukkostanut oikeastaan koko ajan sunnuntai-illasta lähtien. Aika raamatulliset mittasuhteet jo. Vielä 37 päivää, niin voi ruveta kaljakellumaan.

Onneksi huomenna on taas pressi pitkästä aikaa, tulee tehtyä edes jotain töitä muistuttavaa. Tämän päivän tavoitteeksi voisin ottaa kirjastoreissun ja jonkinlaisten ruokatarpeiden täydennysoston. Yhyy, miksi Lidlissä on aina jonkun maan herkkujugurtteja? Miksi Lidlissä on paistopiste? Ei paljon huvita omien ruokien teko, kun haluaisi vaan äpöstää mansikoita ja jotain croissantteja koko päivän.

Advertisements