Tags

,

Menipä taas heinäkuu vauhdilla ohi. Oli jo yksi blogiluonnoskin täällä roikkumassa, mutta en jaksanut kirjoittaa siitä enää koko päivitystä. Wow. Tarzanista se kertoi, ja lähinnä varmaan olisin kiitellyt Skarsgårdien perheen miehiä, jotka ovat urheasti tehneet oman osansa miesalastomuuden tuomisessa samalla tavalla katseenalaiseksi kuin mitä naisvartaloille käy joka leffassa ja sarjassa.

Tänään näin Suicide Squadin pressissä, enkä oikein jaksanut innostua. Olisi varmaan kätevää tuntea tarkemmin sitä sarjismaailmaa ja just Harleyn ja Jokerin tarinaa, Arkham Asylum -sarjiksia ja noin, mutta eipä tuo toisaalta napannut minua mukaansa ja saanut innolla etsimään kyseisiä opuksia. Jared Leton Jokeri ei toiminut miulle. Vaikea tietysti päihittää sitä Heath Ledgerin suoritusta, mutta vähän enemmän olisi voinut olla sitä neroutta ja karismaa pelkän bat-shit-crazyn lisäksi. Höhö, batshit, kun siinähän on Batman mukana kans. Monissa cosplay-tapahtumissa ollut Anthony Misiano Jokerina olisi tuntunut jotenkin sopivammalta elokuvan tyylin suhteen, mutta minkäs teet.

kam7o8u

Ensi viikolla sitten reissunpäälle länsinaapuriin. Muistaakohan sitä ottaa kaiken tarpeellisen mukaan? Huomenna pitäisi muistaa käydä vaihtamassa vaikka vähän rahaa, ettei heti perillä tarvitse etsiä pankkiautomaattia. Passi ja hammasharja, harjaa, wooooooo! Junaliput ja muut on, ne voisi tietysti tulostaa kaiken varalta. Matkustusilmoituksen voisi tehdä myös. Tällä kertaa sentään mennään laivalla, eli kerrankin ei tarvii sumplia niiden nesterajoitusten kanssa.

Reissun jälkeen sit pitäis käydä katsastamassa auto, etsiä sohvaa ja pohtia lisää elämää.

Advertisements