Tags

, , ,

Sekin päivä koitti, että hommasin älypuhelimen. Viimein, moni varmaan miettii. Toisaalta vähän sellaistakin olen ollut aistivinani, että nyt älypuhelimen hommaaminen on noloa tai suorastaan vaarallista, kaikkihan vakoilee kaikkia ja elämänlaatu menee ja mitä muuta. Kohta varmaan tulee lankapuhelimien uusi kierros.

Naurattaahan se, että minulla on pienoistietokone, jossa on enemmän tehoja kuin mitä vaadittiin Apollo-ohjelman kuulentoihin. Käytin sitä juuri ladatakseni Weather Whiskers -sovelluksen, jossa hupsut kissat kertovat sään rikkinäisellä kissaenglannillaan.

Muutoksia on muutenkin ollut elämässä. Facessa siitä ei olla vielä huudeltu, mutta parisuhde tuli tiensä päähän reilu viikko sitten. Statuksetkin on vielä muuttamatta. Surullista, koska eihän tommoista ikinä toivo suhdetta aloittaessa. Ehkä näin on kumminkin parempi; tuntuu, että molemmilla oli niin omat elämänsä, eikä oikein sellaista syvällistä yhteyttä enää. Toivottavasti voidaan tulevaisuudessa olla kuitenkin kavereita, ja siinä ollaan onneksi samoilla linjoilla. Katsellaan, selvitellään ja jutellaan, kunhan aika on kypsä ja eka pöly on laskeutunut.

Tää syksy tuntuu monille lähipiirissä olevan jotenkin muutosten ja siirtymien vuosi. Tulee joko uusia työpaikkoja, opiskelujen päätöstä tai alkamista tai sitten just ihmissuhderintamalla on monella isoja muutoksia menossa. Aina nää tuntuu tulevan niin sykleittäin. Jospa jouluun mennessä kaikilla olisi rauha maan päällä ja ihmisillä hyvä tahto.

Advertisements