Tags

, ,

Nyt on semmoset viikot näköjään menossa, että voisin syödä kaikki maailman pullat, grillatut lihat ja juustot. Hedelmiä tekee tosi vähän mieli, mikä on hämmentävää. Kuitenkin esim. sitrukset olisi just parhaimmillaan. Viinejä, glögiä, kahvia, kaakaota, mmmmm… I want it all and I want it now!

Haluan myös nukkua ihan tosi paljon. Karhumoodi aktivoituu taas. Parina päivänä on alkanut paleltaa tosi paljon, vaikka kuumetta ei ole, eikä kämpässä ole onneksi muuten kylmää tai vetoisaa. Latasin semmoisen SleepCycle-sovelluksen, jonka pitäisi tarkkailla liikkeitä nukkumisen aikana ja sen perusteella laskea, milloin on syvässä unessa ja milloin ei. Siihen voi myös laittaa herätyksen puolen tunnin aikaikkunaan, ja herätys menee päälle sitten, kun sovelluksen mukaan sitä on kevyimmässä unessa tuon puolen tunnin aikana. Ideana olisi loistava, mutta en ole ihan nyt vakuuttunut. Viitenä yönä se on ollut päällä ja puhelin tyynyn vieressä, niin kuin ohjeissa seisoo. Se kuitenkin väittää, että olen hädin tuskin ollut unessa. Itse asiassa, syvimmässä unessa olen ollut ilmeisesti viikonloppuna, kun takana oli kahden päivän juomista ja kavereiden tuparien cocktail-tarjoilut. Juu ei. Alkoholi ei ehkä kuitenkaan paranna unen laatua… Seurailen vielä tovin.

Olen tykästynyt tähän Caravan Palacen biisiin ja videoon. Vähän NSFW tuo on, siinä on alusvaatteissa tanssiva gaselli-strippari.

Kissoista muistankin mainita, että näin tänään ilveksen! Suomen yksi arimmista petoeläimistä, ja sitten se käppäilee melkein ruutukaavalla vastaan. Aika pieni ja siro se oli, mutta vinkeä näky yhtä kaikki. Mitähän seuraavaksi?

Advertisements