Tags

, ,

Long time no update. Tänne on välillä vaikea kirjoitella, kun tavallaan paljon on mielen päällä, mutta sitten ei ihan kaikelle kansalle julkiseen blogiin viitsi niin paljon avautua.

Kevät alkaa tuntua kaikkialla. Lisääntyvä valo ja tietty tuoksu ilmassa, lintujen laulu… Tekisi mieli vähän seikkailla! Pitänee lähteä joku päivä haahuilemaan taas Kuhasaloon tai johonkin lähiluontoon. Harmi, että täydenkuun aikaan oli niin pilvistä. Tekee mieli myös ruokota kämppää, vaihdoin jo mullat vehkaan ja pistin rönsyliljan pistokkaita veteen juurettumaan. Yhtä aikaa on tosi tekeväinen ja toisaalta unelias olo. Oon nukahtanut iltaisin hämmentävän nopeasti ja nukkunut melko hyviä unia. Aamuisin silti väsyttää ja välillä tulee otettua päikkäreitä.

Kävin viime viikonloppuna porukoiden luona ja kävin lenkkeilemässä liukuestesuojien kanssa. Miksiköhän en oo älynnyt hommata sellaisia tänne itselleni? Aina ärsyttää, että on huono ilma kävellä, kun ei oo lenkkeilyyn sopivia, luistamattomia kenkiä. Ehkä seuraavalla kauppareissulla muistan tämän.

Uuden paistinpannun sentään sain, kun Fiskarsin Hard Face ei ollut nimensä veroinen, vaan meni kuukaudessa varovaisella ja huolellisella käytöllä pilalle. Sain hakea uuden pannun ja ainakin nyt tuo selvisi ekasta lämmityksestään muuttumattomana.

Tänään olisi St. Patrickin päiväkin, mutta ei taida tulla lähdettyä tuopilliselle. Ehkä huomenna sitten voisi pyörähtää jossain baarissa. Toisaalta ei silleen oo haitannut, että nyt on tullut juotua vähemmän, mutta lähinnä seuran takiahan sitä haluaisi ihmisten ilmoille. Taidanpa siemailla tuolta yhden siiderin ja viettää sohvailtaa. Johan tuo ramaseekin näin kymmeneltä illalla…

 

Advertisements