Tags

, , , , ,

Huh. Aion nyt luetella töitäni, huolimatta siitä, mitä mieltä vanha kansa on töitään luettelevien mielenlaadusta.

Sain viikolla tehtyä oikeastaan ihan hyvissä ajoissa pelkäämäni työhommat. Uskalsinkin jutella ihmisille, sain helposti haastatteluja ja aurinko sai kaikki jotenkin hyvälle tuulelle. Kävin molemmissa treeneissä ja vielä salillakin, huomenna ehkä voisi käydä venyttelemässä.

Tänään vaihdoin uudet pistokkaat multiin ja aiemmin viikolla sain vehkan vaihdettua altakasteluruukkuun ja niin ikään uusiin multiin. Mullanvaihdon jälkeen päätin siivota kerrankin kunnolla pitkästä aikaa. Vein mattoja ulos ja moppasin. Pesin pyykkiä ja myös miekkailutakin. Ostin uutta Method-pyykinpesuainetta, joka tuoksuu Yankee Candlesin Fresh laundry -kynttilältä. Tuli hajumuistopaluu Irlantiin, jossa polttelin niitä useammankin. Tiskit jätän huomiselle.

Käytiin Sannan kanssa kaupassa, ostin tarpeita bruschettoihin ja nappasin Alkosta pullon viiniä ja pari olutta matkaan.  Ostin myös Iberico-juustoa.

Nyt on jotenkin kerrankin rauhallinen ja rento olo! Edes aamulla uhitellut migreeni ei ehtinyt päälle, vaan kerkesin ottaa särkylääkkeen ja menin Jesnille aamukaffelle. Saatoin sen asemalle ja haistelin kevätilmaa takaisin pyöräillessä. Oikein oivallista. En kyllä osaa syödä bruschettoja röpöstelemättä koko ajan noita tomaatteja pois leivältä, mutta menkööt. Hyvää se on joka tapauksessa!

 

DSC_0668

Advertisements