Tags

, , ,

Kuuntelen juuri uuden Doom-pelin soundtrackia ja kylläpä tuli ikävä Doom II:n pelaamista! Toki uusikin kiinnostaa, mutta tässä koneessa ei varmaan riitä paukut siihen, ja muutenkin oon ollut niin pihalla peleistä ja niiden kehityksestä viimeiset 15+ vuotta, että tuskin ihan heti pääsisin kärryille. Muistelen, että lapsena ja nuorena kuitenkin pelasin aika paljonkin. Olisi kivaa päästä pelaamaan nyt jotain räiskintäpeliä, joka ei olisi liian vaikea. Haluaisin rentoutua, en saada lisää stressiä pelistä ja sen suorittamisesta.

Selvisipä muuten vasta vuosia myöhemmin, että Doomin äänetkin olisivat olleet vähän täräkämmät paremmalla äänikortilla. Nytkin kyllä kaikki ovenavausäänet ja muut tehosteet ovat jääneet niin aivoihin, että aina, kun niitä kuulee tv-sarjoissa, tulee semmoinen virnistys naamalle. Haa, mie tiedän tuon!

Eilen oli taas pääsiäistauon jälkeen miekkailua. Niskat on nyt aika jumissa, mutta muuten oli taas kivaa. Sain jopa suoraan palautetta, että kehittymistä on tapahtunut! Sain myös palautetta niistä asioista, joissa on hiomista, mutta onneksi silleen tosi hyvällä ja selkeällä tavalla. Oli ihan huojentavaa, varsinkin, kun muutaman kuukauden on jo tuntunut, että olen lähinnä taantunut noissa jutuissa.

Oon ehtinyt maistelemaan tosi vähän uutusjäätelöitä! Kohta on kesä jo päällä! Nyt pakastimessa odottaa osin jo syöty Magnum-purkki, ai jösses miten hyvää! HeVi-päiväkirjojakin olen yrittänyt pitää, mutta epäonnisesti rambutanit menivät homeeseen ennen kuin ehdin syödä ne. Pitää hommata uudet jossain vaiheessa.

Töistä otan taas liikaa stressiä. Onneksi niistäkin oon saanut myös hyvää palautetta ja ihan ulkopuolisiltakin, siis silleen ei aivan lähipiirin ihmisiltä. Ehkä sitä näin perjantai-iltana voi vähän taputtaa itseään olalle ja todeta, että jos kohta en kirjoitakaan kovin raflaavista aiheista tai osallistu vallan vahtikoirana poliittiseen journalismiin, niin kirjoitan kyllä muuten oikein asiallisia ja selkeitä, ihmisen näköisiä juttuja. Jonkunhan se on sekin tehtävä.

Advertisements