Tags

, ,

Aaaaahh, kesä on täällä! En meinaa malttaa nukkua, kun ulkona on pelkkää valoa ja vihreää. Kävin toissapäivänä lenkillä klo 22-23 aikoihin, auringon laskiessa. Haluaisin vain olla koko ajan jossain ulkona, mutta epäloogisesti oon paljon sisällä. Jos nyt joku päivä yrittäisi mennä vaikka lukemaan ulos.

Treeneissä on päässyt taas sparraamaan enemmän, ja oon ihan mustelmilla. Mutta miten hauskaa! Välillä on paininujuamistakin. Tänään auringossa tosin huomasin, että ehkä pieni päivettyminen ei olisi pahitteeksi, kun sääret loistivat ihan vitivalkoisina. Parempihan se tietysti on suojautua uv-säteiltä, mutta nyt oli jo aika koomisen näköistä.

Sain katsottua taannoin flunssassa Westworldin ja jotenkin hullaannuin ihan. Tykkään hirveästi tuommoisista tulevaisuuden visioista ja ylipäätään jutuista, missä on paljon kaikkia pieniä vihjeitä bongattavaksi. Aivot ovat raksuttaneet ihan eri kierroksilla sen jälkeen, ainakin osittain. Seuraavaksi olisi ehkä vuorossa Handmaid’s Tale, mutta en ole vielä uskaltautunut siihen. Sovinistista dystopiaa kun välillä näkee ihan arkipäivän uutisissa niin paljon. Ja Twin Peaks on toki pyörinyt! Vituttaa vaan tuo HBO Nordicin laatu tässä miulla. Ei kai netin nopeus ihan riitä, kun tuntuu, että joka toinen minuutti kuva vähän takeltelee ja lagaa.

Oon kuunnellut viime viikkoina myös aika paljon Myrkuria. Pitää nyt ottaa varovaisesti fanitusten kanssa, kun tuntuu, että heti kun innostuin Ghostista niin älyttömästi, koko bändi on meinannut hajota ja nythän osa ainakin on tullut julkisuuteen omilla naamoillaan. Spaissareitakin fanitin kovin ja sitten Geri lähti ja bändi kuihtui pois. Että varoituksen sana vaan, jos alan fanittaa jotain teidän suosikkibändejä. Luin myös Sentencedistä kertovan kirjan Täältä pohjoiseen, mikä oli riemastuttava ja myös surumielinen. Senareilta en aiemmin tiennyt kuin pari kolme biisiä nimeltä, mutta kuuntelin nyt ajatuksella albumikokonaisuuksia, ja onhan se helkkarin hienoa ja puhdistavan synkkää musiikkia. Ja ihan käsittämätöntä touhua se niiden meno. 😀

Vähän välitilainen olo taas muuten, en oikein jaksa ajatella pitkän tähtäimen suunnitelmia. Lähitulevaisuuden suunnitelmia on miekkailutakin pesu ja ehkä torikahvit.

 

 

Advertisements