Tags

, , ,

Ulkona on pitkästä aikaa poutaista ja melko lämmintäkin vielä, vaikka kello on jo yli 23. Tekisi vähän mieli lähteä rimpsalle, vaikka toisaalta alkoholittelu ei juuri nyt kiinnosta. Tai no onhan miulla viinilasi tässä nyt, mutta ei sellaista monen juoman tunkkaista oloa oikein jaksaisi.

Ei ole ollut pitkään aikaan yhtään kirjoitusmoodi päällä, ei tänne eikä päiväkirjaan tai mihinkään omiin juttuihin. Monesti kyllä mielessä välähtää tilanteita ja kohtauksia, jotka näkee kuin leffana, ja joissa on välillä hyvääkin draaman ainesta ja jännitettä, mutta en saa niitä ikinä siten ulos kuin millaisena se päänsisäinen leffa pyörii.

Ostin Hannalta ehkä viisi vuotta sitten kivan paidan, jossa oli koristeniittejä-/paljetteja, ja osa irtoili vauhdissa. Otin ne kuitenkin talteen ja jo heti tänään sain viimein aikaiseksi liimailla ne takaisin. Woo! Muutenkin olin yllättävän tehokas tänään kaiken viime aikojen ajelehtimispäivien jälkeen, sain yhden haastattelunkin purettua ja järjesteltyä kuosiin.

Miksi muuten treenivaatteet alkavat haista niin pian kissankuselle tai jollekin pahemmalle? Kävin tänään sparrailemassa ja kaulasuojus oli taas ihan etovan hajuinen, piti pestä se, vaikka olin edellisten treenien jälkeen käyttänyt sen koneessa. Sama käy monille treenipaidoille ja urheiluliiveillekin. Yhdet Lindexin sporttiliivit onkin miulla enää kevyinä lenkkiliiveinä, kun ne alkaa haista Saatanalta yhtään enemmän hikoillessa. Harmittaa, että keväällä ostamani Shock Absorberitkin alkaa tuoksahtaa, vaikka oon pitänyt niitä kuin silmää päässä ja yrittänyt ainakin huuhtoa heti, pestä oikeissa lämpötiloissa ja käyttää välillä etikkaa. Oon ehkä myös herkempi haistamaan omien kamojeni aromit kuin vaikka mitä seurakaverit huomaa, mutta ärsyttää silti. Pitäisi varmaan vaan uusia treenikamoja säännöllisesti ja hommata useammat liivit rotaatioon.

Advertisements